TIPS EN VENN
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

VÅRT NYHETSBREV
Din e-post

Ditt navn

Velg handling

Hva er 5 pluss to?

KJØPSBETINGELSER
Kjøpsbetingelser

Gjennom å handle hos oss, aksepterer og godkjenner du som kunde samtidig alle gjeldende betingelser. Ordrer med vareverdi under kroner 200,- behandles ikke.

Priser:
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva. Vi tar forbehold om prisendringer i forbindelse med devaluering, valutasvingninger eller momsendringer. Vi tar også forbehold om feil i prisen som skyldes feil på siden. Prisene kan, ved forhold som er oppgitt her, bli endret uten varsel.

Tilgjengelighet:
Antall varer i butikken oppdateres automatisk ved kjøp. Varer som er utsolgt kan ikke bestilles, og det samme gjelder om du prøver å bestille et antall som ikke er igjen på lager. Det hender likevel at vi kan være utsolgt for en vare som ligger som tilgjengelig i nettbutikken. Dette kan skje for eksempel hvis vi ikke har mottatt det bestilte antallet varer og ikke har rukket å korrigere, eller at vi har feilpakket en vare, eller at en vare har blitt ødelagt. Dersom vi ikke har varen din inne, vil du motta en e-post om dette. Da kan du velge om du vil kansellere ordren av den varen eller la den stå som en restordre.

Vi tar også forbehold om at fargegjengivelsen på produktene ikke er lik hos alle, og at den kan variere på ulike datamaskiner og skjermer.

Frakt og levering:
Forventet leveringstid er 6-10 dager.
Du betaler aldri mer enn kr 120,- i porto/ekspedisjon, uansett hvor mye du bestiller fra oss! Det vil lønne seg å bestille flere ting på en gang, eller å gå sammen med noen om å bestille. Om du velger å hente varene selv, er fraktkostnaden selvsagt ingenting.
Varene kan også leveres mot en kostnad på kr. 100,- på følgende steder: Andenes, Bleik, Skarstein og Fiskenes. Resten av Andøya, ta kontakt så ordner vi det. 
- Hent i butikk: Du kan velge å hente varene hos oss på Andenes, da betaler du ingen portoutgifter.

Hvis noe skjer med pakken din er du sikret ny pakke, eller pengene tilbake dersom vi ikke kan levere samme vare. Det er trygt for både deg og oss!

Du vil motta en e-post når din ordre er sendt. Dersom forsendelsen din er sendt som pakke, vil mailen også inneholde sporingsinformasjon slik at du kan følge med på hvor pakken befinner seg.
NB! Det er viktig at e-postadressen du oppgir er korrekt, slik at du kan motta denne mailen og eventuelt andre mailer dersom vi behøver å kontakte deg.

Betalingsbetingelser:
Hos oss betaler du med Klarna check out. Du kan bruke VISA eller Mastercard, velge faktura med pakken eller Klarna konto. Vi behandler ikke ordre under 250,- eks. frakt.

Angrerett og retur:
Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dager. Vi sender angrerettskjema på e-post sammen med bekreftelsen om at din ordre er blitt sendt. Hvis du ønsker å returnere varer til oss er det viktig at du fyller ut angrerett-skjemaet og sørger for skikkelig emballasje. Finner du ikke igjen e-posten med angrerettsskjemaet ta kontakt med oss.

Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto, jfr Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven). Etter samme lov tapes retten til retur av varer dersom varen er brukt eller på annen måte forringet og ikke lenger i salgbar stand. Varer som returneres skal ikke sendes i oppkrav til oss.

Feil eller manglende leveranser:
Dersom du mangler en vare eller har fått feil vare i forsendelsen din, må du ta kontakt med oss raskest mulig. Sjekk den vedlagte informasjonen om det er varer som er restnotert før du kontakter oss. Send oss e-post på tone@himmeloghav.no og skriv på faktura-/ordrenummer og hvilken vare som mangler eller er feillevert. Har vi gjort en feil retter vi selvsagt opp denne uten ekstra kostnad for deg.
Hvis du oppdager at en pakke er skadet allerede ved avhenting på postkontoret, må du melde fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen - ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen.

Dersom du har mottatt en vare som er ødelagt, må du også du kontakte oss så snart som mulig. Det er viktig at du ikke kaster emballasjen varene kom i, vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring.

Personsikkerhet:
Himmel & Hav lagrer ingen andre opplysninger om kunden enn det vi trenger for å sende ut varer. Vi videreselger heller ikke slik informasjon. Ved betaling med kredittkort benyttes en sikker, ekstern løsning som gjør at vi selv aldri er i kontakt med kortnumre eller bankinformasjon, og dermed kan heller ingen hente ut slik informasjon hos oss.

Til slutt:
Er det noe du ikke fikk svar på her, eller har du andre spørsmål vedrørende kjøpsbetingelsene? Ta kontakt! Benytt kontakt-skjemaet på siden eller send en e-post til tone@himmeloghav.no. Vi svarer deg så fort vi kan.